top of page
IMG_3952-2.jpg
Vårt mål

Velkommen til Vei og Asfalt AS, hvor kvalitet, service og sikkerhet er våre hjørnesteiner. Vi har over 40 års erfaring i bransjen og har siden vår etablering i 2018 levert varierte asfaltoppdrag.

Vår kundegruppe spenner over et bredt spekter, inkludert private kunder, bedrifter, borettslag og offentlige enheter. Uansett prosjektstørrelse eller kompleksitet, er vi dedikert til å levere førsteklasses resultater.

Vi har utført en rekke asfalteringsprosjekter, inkludert gårdsplasser, veier, fartsdumper, parkeringsplasser, gangstier, parkeringskjellere og reparasjoner. Vår styrke ligger i vår evne til å tilby skreddersydde løsninger av høy kvalitet og en uovertruffen kundeserviceopplevelse.

Våre kjerneverdier og forretningsprinsipper, som kvalitet, yrkesstolthet og overholdelse av avtalte priser, er drivkraften bak alt vi gjør. Vi sikrer kvalitet og holdbarhet i våre prosjekter gjennom nøye kvalitetskontroll og tilpasning til ny teknologi og innovasjon i bransjen, inkludert asfaltfornyelse.

Sikkerheten til våre ansatte og kunder er av høyeste prioritet for oss. Vi gjennomfører omfattende HMS-prosedyrer, risikovurderinger og SJA for å sikre at alle prosjekter utføres trygt og effektivt.

Vi utfører både små og store oppdrag i Buskerud, Vestfold, Telemark og Oslo.

Ta kontakt med oss i dag for dine asfalteringsbehov.

bottom of page