top of page
IMG_39501.JPG
Vi hjelper bedrifter

Din pålitelige partner for asfaltering og veivedlikehold i Buskerud, Vestfold, Telemark og Oslo! Siden 2018 har vi vært dedikert til å levere førsteklasses asfalterings- og veivedlikeholdstjenester for både private selskaper og det offentlige. Fra grunnarbeid til ferdig resultat tar vårt erfarne team seg av alt med ekspertise og presisjon.

 

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som dekker alt fra asfaltering av veier og gårdsplasser til legging av fartsdumper for økt sikkerhet. Vi utfører også reparasjoner og lapper veier med høy kvalitet og effektivitet.

 

Vårt fokus på kvalitet og pålitelighet gjør oss til det ideelle valget for små og store prosjekter.

Uansett om det er et bedrifts- eller offentlig prosjekt, kan du stole på oss for profesjonell service og førsteklasses resultater. 

Grå kornete bakgrunn.jpg
Grunnarbeid

Vi utfører grunnarbeid så alt er klart til asfaltering.

A digger digging up a asphalt road..jpg
Asfaltering

Med førsteklasses asfalt og ekspertise sørger vi for jevne og holdbare veier som vil forbedre tilgjengeligheten for våre kunder.

Vei.png
Legging av fartshump med asfalt-2.jpg
Fartshumper

Fartshumper er et rimelig fartsreduserende tiltak som bidrar til økt trafikksikkerhet, for eksemper i boligområder. Vi tar på oss oppdrag for borettslag, bedrifter, offentlige.

IMG_3953.JPG
Asfaltlapping

Lapping er en løsning som vi ofte bruker når vi skal reparere asfalten. Det kan være små hull og ujevnheter som må repareres. 

20200408_094325-2.jpg
Andre tjenester

Vi legger også asfalt på p.plasser og i parkeringskjellere. I tillegg tilbyr vi fresing av asfalt. For andre tjenester ta kontakt.

Snørydding.jpg
Snørydding

Vi utfører brøyting, strøing og bortkjøring av snø fra deres områder. I tillegg tilbyr vi feiing etter endt sesong.

bottom of page